top of page
Image by Ethan Rougon

Käytännöt Airsilla

Toimitus:

Asiakkaidemme odotusten täyttämiseksi pyrimme tehokkaaseen tilausten käsittelyyn ja toimitukseen. Suurin osa tilauksista käsitellään ja toimitetaan 2–5 arkipäivän kuluessa, mutta toimitusajat voivat vaihdella sijainnin mukaan. On tärkeää huomata, että emme ole vastuussa mahdollisista toimituksen viivästyksistä tai ongelmista.

Palautusoikeus:

Tavoitteenamme on taata asiakkaidemme tyytyväisyys. Mikäli ostopäätös ei vastaa odotuksianne, tarjoamme 14 vuorokauden palautusoikeuden, joka alkaa kolmen päivän kuluttua ostohetkestä. Palautuksen käynnistämiseksi ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksenne ohjeet. On huomioitava, että palautettavien tuotteiden on täytettävä Airsin määrittämät myyntikelpoisuuden standardit. Emme hyväksy vaurioituneiden tuotteiden palautuksia.

Palautusprosessi:

Kun haluatte palauttaa ostoksenne, ottakaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (info@airs.fi). Vastaanotettuamme viestinne lähetämme teille palautusosoitteen ja tarkemmat ohjeet. Kun palautuksenne on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sähköpostiviestin palautuksen vastaanottamisesta. Ilmoitamme myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Kun hyvitystä on hyväksytty, se käsitellään ja maksetaan automaattisesti alkuperäiseen maksutapaanne samana päivänä ja se näkyy tilillänne 2–5 päivän kuluessa pankistanne riippuen.

Tuotteiden takuu:

Tarjoamme neljän kuukauden takuun kaikille kunnostetuille Apple AirPodseille. Jos kohtaatte odottamattomia ongelmia, voitte luottaa siihen, että käsittelemme ne nopeasti varmistaaksemme täyden tyytyväisyyden ostokseenne. Takuumme kattaa ainoastaan tekniset viat eikä ulotu tahattomista onnettomuuksista tai kolmannen osapuolen häiriöistä aiheutuviin vaurioihin.

Tietosuojakäytäntö:

Kunnioitamme yksityisyyttänne ja sitoudumme suojelemaan henkilötietojanne. Emme missään tilanteessa jaa tai myy henkilökohtaisia tietojanne kolmansille osapuolille. Lisätietoja saatte ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Tietoturvakäytäntö:

Käytämme alan standardeja noudattavia turvatoimenpiteitä henkilötietojenne suojaamiseksi, mukaan lukien salaus ja suojatut palvelimet. Noudatamme myös parhaita käytäntöjä luottokorttitietojen turvallisessa säilyttämisessä ja käsittelyssä. Lisätietoja saatte ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Airpodien myyntiin liittyvät käytännöt:

Varmistamme, että myymämme Airpodit ovat aitoja ja laillisesti omistettuja. Emme hyväksy varastettujen tai väärennettyjen Airpodien myyntiä. Mikäli havaitsemme oikeudellisia ongelmia meille myytyjen Airpodien osalta, pidätämme oikeuden toimittaa tiedot asianmukaisille viranomaisille. Emme kuitenkaan ota vastuuta meille myytyjen Airpod-laitteiden mahdollisista laillisista ongelmista.

Lisäksi myymämme Airpodit siirtyvät toiselle asiakkaalle. Siksi on olennaista varmistaa myytyjen Airpodien aitous ja laillisuus. Jokainen kuuloke tarkistetaan huolellisesti varmistaaksemme tiukkojen laatu- ja aitousstandardiemme täyttymisen. Sitoudumme myös turvalliseen ja ammattimaiseen henkilökohtaisten tietojen tai Airpodien tallennettujen tietojen poistoon.

Jos harkitsette Airpodienne myyntiä, voitte luottaa siihen, että yrityksemme tarjoaa luotettavan ja nopean myyntikokemuksen. Ottakaa yhteyttä saadaksenne lisätietoja ostoprosessistamme ja reiluista sekä kilpailukykyisistä tarjouksista Airpodeistanne.e

bottom of page