top of page

MYY AIRPODISI AIRSILLE

Airpod-laitteiden myyminen meille on yksinkertainen ja suoraviivainen prosessi. Tässä on vaiheittainen opas sen toiminnasta:

  1. Täytä verkkolomakkeemme: Aloita täyttämällä alla olevaa online-lomakkeemme. Varmista, että annat selkeät tiedot ja liität tarkat kuvat Airpodista ja niiden sarjanumerosta.

  2. Vahvistus ja tarjous: Kun olemme vastaanottaneet lomakkeesi, Tarkistaa annetut tiedot ja valokuvat huolellisesti. Tarkistamme Airpodien aitouden ja omistajuuden ja teemme sinulle alustavan tarjouksen sähköpostitse tai puhelimitse 1-2 päivän kuluessa.

  3. Toimitus tai tavata henkilökohtaisesti: Jos päätät hyväksyä tarjouksemme, annamme sinulle osoitteen, johon voit lähettää Airpodit. Suosittelemme luotettavan ja jäljitettävän kuljetuspalvelun käyttöä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat nopean käteisen, voimme sopia tapaamisen henkilökohtaisesti Airpodien ostamiseksi.

  4. Testaus ja maksu: Kun saamme Airpodit, tiimimme testaa äänenlaadun varmistaakseen, että ne ovat hyvässä toimintakunnossa. Jos kaikki on tyydyttävää, maksamme sinulle sovitun summan saman päivän aikana haluamallasi maksutavalla.

Airsilla pyrimme tekemään AirPods-laitteiden myymisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olemme on sitoutuneet tarjoamaan sinulle oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen sekä sujuvan kaupan. Ota yhteyttä jo tänään, niin voit myydä AirPodisi luotettavasti ja nopeasti meille.

⚠️ Huomioithan, että ostamme ja myymme vain seuraavia malleja:

Airpods Gen 3

Airpods Pro Gen 1

Airpods Pro Gen 2

 

Muista lukea yrityksemme käytännöt, jotka liittyvät AirPods-laitteiden myyntiin meille "Käytännöt" -osiossa. Kiitos!

Airpods malli
Onko sinulla AirPodsien kuitti tallessa?
Miten haluat tehdä kaupat?
Liitä tiedostoa

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kiitos kiinnostuksesta Airsin tuotteista! Mikäli sinulla heräsi kysymys tai tarvitset lisätietoja tai apua, lähetä viestiä osoitteeseen: info@airs.fi

bottom of page